Juma about

JUMA architects, residentiële architectuur op maat ontworpen. 

JUMA begrijpt. JUMA adviseert. JUMA ontwerpt. JUMA bouwt. Julie van De Keere en Mathieu Luyens vormen sinds 2009 samen JUMA architects. Persoonlijk contact is voor hen essentieel en legt de raakvlakken van de architect en de klant bloot. Deze overlappingen zijn de blauwdruk van het ontwerp. Functionaliteit staat altijd op de eerste plaats, maar JUMA architects kijkt verder. Tijdens de eerste contacten trachten zij de persoonlijkheid van de opdrachtgever te reflecteren. Design veroorzaakt emotie, in interieur en exterieur.

De symbiose tussen functionaliteit, schoonheid en kostprijs is een doordachte gelaagdheid. Als ervaringsdeskundige is het cruciaal om de juiste materialen creatief toe te passen, in prijs, schoonheid en functie. Dit vertaalt zich in een verfijnde detaillering die een beleving van ingetogen luxe waarborgt. 

Een JUMA architects ontwerp is het eindresultaat van vele wensen en toepassingen, een concrete uitvoering van alle emoties, op een ongeremde maar nuchtere creativiteit.
Het is JUMA's missie om het juiste plan van aanpak op te stellen, en alles binnen de gewenste tijden op te leveren. Bouwstress, een onbestaand woord.

Foto’s © Chess Bonte

Ons team

Mathieu Luyens - architect zaakvoerder
Julie van De Keere - architect zaakvoerder
Amber Bailliu - architect
Louis Francois - architect

Juma about
Juma about